Samtliga utbildningar

Allmän kurs

Under ett, två eller tre år, beroende på dina förkunskaper och behov har du möjlighet att läsa in din grundläggande behörighet. Allmän kurs ges i kurspaket läsårsvis. Det kan finnas möjlighet att läsa kurser som inte ingår i respektive läsår.

Vinga Bibelskola

I bibelskolan får du möjlighet att på allvar upptäcka Guds Ord och tillsammans med andra utforska, uppleva och ta nya steg i tron.

Ett år på bibelskola kommer ge dig en större kunskap om Bibeln och den kristna trons innehåll, men för oss är det minst lika viktigt att tron blir något man får leva i, och uttrycka tillsammans. Ett år på bibelskolan är livsförvandlande. Det ger en trygg grund i tron för hela livet och har potentialen att låta ditt liv få en helt ny och spännande riktning i det som Gud har planerat för dig.

Teamträningsskolan – Region Väst

Teamträningsskolan är en ettårig folkhögskolekurs som anordnas av Kaggeholm-, Vinga- och June Folkhögskola.

Utbildningen riktar sig till dig som vill ha en kvalitativ utbildning och ledarträning för tjänst i Guds rike. På Teamträningsskolan kombineras teoretiska studier med praktiska studier ute i församlingsmiljö där du får utvecklas som människa, utmanas i din tro och utrustas med de verktyg du behöver för att tjäna Gud.